« Tillbaka till huvudsidan | Föregående inlägg: Dags för vårsäsong » | Föregående inlägg: Krabbans krubb 3/4 » | Föregående inlägg: Tjejsnack v14 » | Föregående inlägg: Krabbans krubb 2/4 » | Föregående inlägg: Struts och calvadosäpplen » | Föregående inlägg: Krabbans krubb 1/4 » | Föregående inlägg: Krabbans krubb 31/3 » | Föregående inlägg: Fredagsfyran v13-06 » | Föregående inlägg: Kanel » | Föregående inlägg: Krabbans krubb 30/3 »

Krabbans krubb 4/4

Frukost: Mild lättyoghurt naturell med banan och Gott Liv Fullkorsflingor + en halv blodgrapefrukt.
Mellanmål: Äpple.
Lunch: Middagen från igår
Mellanmål: Banan och knäckebröd.
Middag: Bulgur, kikärtor och soltorkade tomater med grillad halloumi, purjolök och squash - inspirerat av receptTasteline.com, men alltså med purjolök och squash istället för färska örter. Kanske det blir en kiwi till efterrätt om en stund också.